Diffuser - Heather

€25,90
Met de hand gegoten natuurlijke geur verspreider op oliebasis met alleen natuurlijke geur in een glazen fles, met 7 rotanstokjes in recycleerbare ongebleekte kartonnen verpakking.
Levertijd: 2-5 dagen
  • heide geur
  • Inhoud: 100 ml
  • Afmetingen: Ø 7cm x H 20cm
  • Geur houdt ongeveer 8-10 weken aan

Gebruiksaanwijzingen
Schroef de decoratieve houten dop van de fles, verwijder de beveiligingsplug en schroef de houten dop weer vast. Steek de stokjes in de open fles en ze verspreiden de geur door de kamer. Om de geur op te frissen, draait u het riet voorzichtig om zodat de natte uiteinden terug bovenaan zitten. Draai de stokjes minstens één keer per week.

Diffusers zijn bedoeld om onaangeroerd te blijven. Als er kinderen in de buurt van diffusers zijn, houd de diffusers dan hoger en buiten bereik. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Vermijd contact met ogen en huid. Bij aanraking met de huid: met veel water en zeep wassen. Niet doorslikken. Voorkom lozing in het milieu. Diffuser vloeistof is ontvlambaar, niet aansteken en uit de buurt van open vuur houden. Gemorste diffuser kan meubeloppervlakken beschadigen, veeg altijd de bodem van uw fles schoon voordat u deze op een oppervlak plaatst. Gebruik het riet niet opnieuw. Zelfs met dezelfde geur zullen de rietjes uiteindelijk verstopt raken met stof en moeten ze worden vervangen bij het vervangen van de diffuser.