Teak Root Flat Tray - Small

€13,95
Deze teruggewonnen teakhouten schaal is voedselveilig en duurzaam. Ze zijn geschikt voor allerhande snacks zoals olijven, noten en kaas, gebak en snoep of gebruik de grotere voor koffie of thee.
Levertijd: 2-5 dagen

Hoewel de vorm van deze schalen nagenoeg perfect is, heeft ieder schaaltje zijn eigen natuurlijke en organische tekening.
Teakwortel wordt beschouwd als een afvalproduct van gecertificeerde teakplantages en is een bron van inkomsten voor veel mensen op het platteland van Indonesië.

Ons teruggewonnen teak keukengerei is ethisch gemaakt en afkomstig uit een klein dorp in Oost-Java, Indonesië en ondersteunt de natuur en levensstijl van de lokale bevolking in het dorp.

Volg de onderhoudsinstructies voor optimaal gebruik.

  • Afmetingen: S 22 x 12 x 1,5 cm
  • Kleur: natuurlijk bruin
  • Materiaal: teruggewonnen teak
  • Gemaakt in: Oost-Java, Indonesië

Alle producten zijn handgemaakt van 100% natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, vorm en kleur, maar zijn allemaal 100% origineel.

 

PRODUCENT EN OORSPRONG
Onze producent van keukengerei van teruggewonnen teak werkt uitsluitend met teruggewonnen hout dat met de hand is geselecteerd om kwaliteit en milieuvriendelijkheid te garanderen. De producten worden met de hand gemaakt in een klein dorp in Oost-Java, Indonesië om werkgelegenheid te creëren voor de dorpelingen en mensen in de omgeving.