Gradient Plaid Brown

€82,95
Deze zachte plaid van 100% handgesponnen katoen is met de hand geverfd en handgeweven op een traditioneel weefgetouw in een klein dorpje in het midden van Java, Indonesië.
Levertijd: 2-5 dagen

De kleine, door een familie gerunde handweefgetouwfabriek is gespecialiseerd in allerlei traditionele weef- en kleurtechnieken. De plaid heeft een natuurlijke en handgemaakte look & feel. De verschillende natuurlijke kleuren waaruit je kunt kiezen, passen perfect bij allerlei interieurstijlen. De plaid houdt je comfortabel tijdens een koude winter of een kille zomernacht.

Raadpleeg onze onderhoudsinstructies voor optimaal gebruik.

De plaids en kussens van originalhome zijn ethisch gemaakt en ingekocht en ondersteunen ambachtslieden in kleine dorpjes in Midden-Java, Indonesië.

  • Afmetingen: 200 x 130 cm
  • Kleur: bruin verloop
  • Materiaal: handgesponnen katoen
  • Gemaakt in: Centraal Java, Indonesië

Alle producten zijn handgemaakt van 100% natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, vorm en kleur, maar zijn allemaal 100% origineel.

PRODUCENT EN OORSPRONG
De plaids en kussens worden gemaakt door een kleine, door een familie gerunde handgeweven werkplaats in Java, Indonesië. Een van de weinige die de invasie van het weefgetouw hebben overleefd. De familie heeft een lange traditie in handgeweven textiel met traditionele weeftechnieken. Ze bieden lokale ambachtslieden de mogelijkheid om hun traditionele ambacht te oefenen, van het spinnen en ontwerpen van garen tot het weven.