Grain Spoon set van 3

€25,50
Deze graanlepels zijn gemaakt van hergebruikt teak, zijn voedsel veilig en super duurzaam. Ze kunnen gebruikt worden als lepels voor granen, granola of superfoods. Het ziet er super mooi uit in een glazen pot of een perfect gedekte tafel.
Levertijd: 2-5 dagen

Teakwortel wordt beschouwd als een afvalproduct en is afkomstig van gecertificeerde teakplantages. Het is voor veel mensen in de plattelandsgemeenschappen van Indonesië een bron van inkomsten.

Ons teruggewonnen teak keukengerei is ethisch gemaakt en afkomstig uit een klein dorp in Oost-Java, Indonesië en ondersteunt de natuur en levensstijl van de lokale bevolking in het dorp.

Volg de onderhoudsinstructies voor optimaal gebruik.

  • Set van 3 lepels
  • Afmetingen: 17 x 7 x 2 cm (25 ml)
  • Kleur: natuurlijk bruin
  • Materiaal: teruggewonnen teak
  • Gemaakt in: Oost-Java, Indonesië

Alle producten zijn handgemaakt van 100% natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, vorm en kleur, maar zijn allemaal 100% origineel.

PRODUCENT EN OORSPRONG
Onze producent van keukengerei van teruggewonnen teak werkt uitsluitend met teruggewonnen hout dat met de hand is geselecteerd om kwaliteit en milieuvriendelijkheid te garanderen. De producten worden met de hand gemaakt in een klein dorp in Oost-Java, Indonesië om werkgelegenheid te creëren voor de dorpelingen en mensen in de omgeving.