Round Spoon Reclaimed - large

€9,95
De lepels zijn gemaakt van teruggewonnen teak, zijn voedsel veilig en super duurzaam. Ze zien er erg leuk uit op een perfect gedekte tafel.
Levertijd: 2-5 dagen

Teakwortel wordt beschouwd als een afvalproduct en is afkomstig van gecertificeerde teakplantages. Het is voor veel mensen in de plattelandsgemeenschappen van Indonesië een bron van inkomsten.

Ons teruggewonnen teak keukengerei is ethisch gemaakt en afkomstig uit een klein dorp in Oost-Java, Indonesië en ondersteunt de natuur en levensstijl van de lokale bevolking in het dorp.

Volg de onderhoudsinstructies voor optimaal gebruik.

  • Afmetingen: 23 x 7 x 1,5 cm
  • Kleur: natuurlijk bruin
  • Materiaal: teruggewonnen teak
  • Gemaakt in: Oost-Java, Indonesië

Alle producten zijn handgemaakt van 100% natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, vorm en kleur, maar zijn allemaal 100% origineel.

 

PRODUCENT EN OORSPRONG
Onze producent van keukengerei van teruggewonnen teak werkt uitsluitend met teruggewonnen hout dat met de hand is geselecteerd om kwaliteit en milieuvriendelijkheid te garanderen. De producten worden met de hand gemaakt in een klein dorp in Oost-Java, Indonesië om werkgelegenheid te creëren voor de dorpelingen en mensen in de omgeving.