Verzenden & retourneren

VERZENDEN

Binnen België

Bestellingen worden verzonden via pakketpost binnen 5 werkdagen na ontvangst van de aankoopsom, kosten €10 en worden pas aanvaard bij een minimum aankoop van 30€.

Buiten België

Bestellingen worden verzonden via pakketpost binnen 5 werkdagen na ontvangst van de aankoopsom en worden pas aanvaard bij een minimum aankoop van 50€.

Verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming.

Artikelen worden verzonden via MyParcel. Door de omstandigheden van de COVID-19 maatregelen kan er ook gebruik gemaakt worden van andere pakketdiensten.

Pakjes kunnen ook gratis afgehaald worden in de winkel zelf.

 

RETOURNEREN

Indien het bestelde kledingstuk te groot of te klein is, dan kunt u uw pakket terugsturen binnen de 14 dagen en gebeurt de ruiling binnen de 14 werkdagen na ontvangst van de goederen. Producten uit de outlet/solden of met korting kunnen niet geruild worden, evenals alle thee en infusies. De verzendkosten van een retour, worden niet teruggestort en zijn steeds ten laste van de klant.

RETOUR MOET AANGEMAAKT WORDEN VIA DE LINK IN MY ACCOUNT. Indien niet kunnen we de artikelen niet aanvaarden en/of geen terugstorting of ruiling doen.

Enkel indien de goederen onbeschadigd, volledig en in de originele verpakking geretourneerd worden, kunnen we de retour aanvaarden.

Bij vragen over uw bestelling kunt u altijd een bericht voor ons achterlaten via de link in My Account. Dit is de efficiëntste manier om met ons te communiceren, omdat alle vragen die u via My Account stelt automatisch worden gekoppeld aan de bestel- en factuurinformatie van uw account.